Σχετικά

   H DATA Society είναι επιχείρηση πληροφορικής, με κύριο σκοπό την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις.
  Δραστηριότητά της είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της Πληροφορικής, οι οποίες ανταποκρίνονται σε τεχνολογικά καινοτομικές ανάγκες που έχει η επιχείρηση.
  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το γνωστικό επίπεδο της DATA Society, είναι ο καθοριστικός παράγοντας της ποιότητας των υπηρεσιών και της επίτευξης των πολιτικών της επιχείρησης, στην κοινωνία των πληροφοριακών συστημάτων που απαιτεί η εποχή. 
  Έχοντας ως φιλοσοφία πρώτα τον άνθρωπο, στόχος της DATA Society είναι η υποστήριξη των πελατών της και η επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, απέναντι στην ευρεία κοινωνία των δεδομένων της πληροφορικής.
  Η DATA Society με το δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, που έχει αναπτύξει, προσβλέπει στην κάλυψη των αναγκών, στη λύση προβλημάτων, υλικολογισμικού, και παροχή υπηρεσιών στο χώρο που δραστηριοποιείται, τη μελέτη,  τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας εφαρμογής σε συνεργασία με τον πελάτη δίνοντας έτσι προδιαγραφές που διέπουν και προσανατολίζουν τη σκέψη, σε επίπεδο εξοικείωσης του πελάτη με το προϊόν.
  Επειδή τη σύγχρονη εποχή με τη ραγδαία αυξανόμενη τεχνολογική ανάπτυξη των υπολογιστικών συστημάτων, η έλλειψη γνώσης επιφέρει διστακτικότητα στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στο να προωθήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα στηριγμένοι στην τεχνολογία, η DATA Society προωθεί. Η DATA Society μελετά την Yπολογιστική Oργάνωση και τη Mηχανογράφηση, Tοπικά και Mεγάλου εύρους Δίκτυα, σχεδιάζει και αναπτύσσει Ιστότοπους (Internet Sites), Διαδικτυακές Εφαρμογές (Web Applications), Ανοιχτές Πύλες (Portals), Ηλεκτρονικά Εμπορικά Καταστήματα (e-Shops), σχεδιάζει, δημιουργεί και μεταποιεί την Eταιρική Tαυτότητα μιας επιχείρησης, και αναπτύσσει εφαρμογές Γεωπληροφορικής (G.I.S.).
  Η Κοινωνία των Δεδομένων βρίσκεται στα Μέγαρα, στην οδό Βορείου Ηπείρου 23 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στα τηλέφωνα 22960.25271-72, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή μέσω της ιστοσελίδας "Επικοινωνία" στον ιστότοπο της DATA Society.

  Στη DATA Society, όπως έλεγε κι ο φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε, πιστεύουμε πως τα ποιό ευφυή πράγματα, είναι τα απλά πράγματα!